Sivu 1/1

Kadonnut tehtäväpalkki

Lähetetty: 15.01.2005 16:04
Kirjoittaja Milli
Osaisiko joku auttaa MISTÄ LÖYTÄISIN KADONNEEN TEHTÄVÄPALKIN?
Ulkoisen fire levyn tunnistuksessa oli ongelmia, ja ratkaisu löytyi jättämällä pinnaclen pro one rtdv:n editkortin ja tavallisen fire kortin väliin yksi portti.
Tuskin tämä tehtäväpalkin hukkumiseen liittyy, mutta samalla se katosi. Käynnistysvalikkoa en saa auki, ja koneella työskentely on todella vaikeaa...
Auttakaa pikaisesti laittamalla sähköpostia! KIITOS!!
milli_mimosa@hotmail.com
http://www.filmillinen.tk

Re: Kadonnut tehtäväpalkki

Lähetetty: 15.01.2005 16:12
Kirjoittaja Mart
Oliskohan se lipsahtanut liian alas. Vie hiiren kursori ihan alareunaan ja katso, muuttuuko kursori kaksipäiseksi nuoleksi. Jos muuttuu, niin sitten vain vedät ylös painaen samalla hiiren ykkösnappia.Milli kirjoitti:

Osaisiko joku auttaa MISTÄ LÖYTÄISIN KADONNEEN TEHTÄVÄPALKIN?
Ulkoisen fire levyn tunnistuksessa oli ongelmia, ja ratkaisu
löytyi jättämällä pinnaclen pro one rtdv:n editkortin ja
tavallisen fire kortin väliin yksi portti.
Tuskin tämä tehtäväpalkin hukkumiseen liittyy, mutta samalla se
katosi. Käynnistysvalikkoa en saa auki, ja koneella työskentely
on todella vaikeaa...
Auttakaa pikaisesti laittamalla sähköpostia! KIITOS!!
milli_mimosa@hotmail.com
http://www.filmillinen.tk

Re: Kadonnut tehtäväpalkki

Lähetetty: 16.01.2005 14:33
Kirjoittaja Kari Purjesalo
Joskus on joku piloillaan pannut tehtäväpalkin asetuksiin Auto hide-toiminnon päälle ( mitähän tuo lie suomeksi - piilota käytettäessä? )ja siirtänyt tehtäväpalkin oikeaan reunaan tai ylös. Onpa tuo onnistunut joskus ihan innokkaalta kokeilijalta itse tehtynäkin ; ).

Re: Kadonnut tehtäväpalkki

Lähetetty: 16.01.2005 16:54
Kirjoittaja Japsu
Kari Purjesalo kirjoitti:

Joskus on joku piloillaan pannut tehtäväpalkin asetuksiin Auto
hide-toiminnon päälle ( mitähän tuo lie suomeksi - piilota
käytettäessä? )

"Piilota tehtäväpalkki automaattisesti" on toiminnon nimi. Samasta paikasta tehtäväpalkin asetuksista (Ominaisuudet) voi laitta ruksin kohtaan "Lukitse tehtäväpalkki" jos pelkää taas "hukkaavansa" tuon palkin...;-)

Re: Kadonnut tehtäväpalkki

Lähetetty: 16.01.2005 17:25
Kirjoittaja Mikko Wilson
Homma korjattu!
Pinnaclen kortti oli päättänyt käynnistää itsensä toisena näytönohjaimena ja kytkenyt windowsin moninäyttötilaan. (ilman että konessa oli toista näyttöä)
Ja sinnehän se tehtäväpalkki oli sitten kadonnut toiselle 'näytölle' :-P

- Mikko
Espoo

Re: Kadonnut tehtäväpalkki

Lähetetty: 16.01.2005 21:57
Kirjoittaja Milli
Joo, kuten Mikko kertoi, niin hänen ohjeillaanhan se löytyi kun aikamme kokeiltiin.. Eli kyseessä EI ollut piilotettu palkki!
Ja mielenkiintoista kyllä, kun tehtäväpalkki löytyi, lakkasi samalla pinnaclen pro one RTDV:n kortti toimimasta! Nyt kun avaan premiere projektin (6.5), tulee herja "initialization failed..." buuttaa kone tai asenna pinnacle uudelleen. Ja pieneks vinkiks, koneen buuttailut ei auta mitenkään, ja pinnaclen asennus on enemmän kuin vaikeaa (siis saada toimimaan oikein!!) Jos joku keksii tähän neuvon, niin otan ilolla vastaan!
Ja käytännössä projektia ei saa pyöritettyä ollenkaan! Eli proggram ikkunassa ei mene play päälle lainkaan, sourceen videon saa vietyä, mutta sekin toimii miten toimii..

Re: Kadonnut tehtäväpalkki

Lähetetty: 16.01.2005 22:13
Kirjoittaja Epäilijä
Toihan alkaa olla jo antiikkia toi Pro One. Kaverilla sellainen oli taannoin ja muistaisin hänen jutelleen sen olleen aika konstikas asennettava, oliko peräti niin, että asennusproseduuri edellytti sitä, että kortti otettiin tietyssä asentamisen vaiheessa kokonaan pois koneesta.