Sivu 1/1

Pinnacle Studio 9 plus suuliekit

Lähetetty: 31.01.2006 18:52
Kirjoittaja Tomekki
Eli miten ton suuliekki homman voi toteuttaa pinnacle studio 9 plussalla!??

Oon yrittäny tehdä tolla tältäkin sivulta löytyvällä suuliekki ohjeella liekkejä mutta ei onnistu..

Näin se hoituu...

Lähetetty: 31.01.2006 21:19
Kirjoittaja Quvaaja
Elikkäs jos haluat tehdä aseiden suuliekkejä pinnacle 9 +:ssalla,
sinun täytyy käyttää chroma key efektiä.
Ohje:
Piirrä jollakin kuvankäsittelyohjelmalla suuliekki. Käytä liekin värinä keltaista tai oranssia. Muuta liekin tausta siniseksi.
Sitten tallenna kuva jpeg muodossa.
Sen jälkeen avataan pinnacle. Siirrä liekki kuvaraidan alapuolelle toiseen raitaan haluamasi kohdalle, johon haluat suuliekin. Sitten klikkaa liekkiä, sen seurauksena aukeaa uusi ikkuna. Valitse ikkunasta kohta, jonka kuvakkeena on laatikko, jonka sisällä on uusi laatikko. Klikkaa laatikkoa, aukeaa taas uusi ikkuna. Siirry kohtaan chroma key, määritä key coloriksi sininen, ja paina "enable chroma key". Nyt siirry kohtaan picture in picture.
Säädä liekin koko sopivaksi. jos siihen jää sinisiä tai mustia reunoja, rajaa kuva kohdasta crop. Nyt vain asetat liekin aseen piipun suulle, muutat liekin keston sopivaksi ja lisäät siihen sopivan pistoolin laukauksen. Äänitehosteita löytää osoitteesta http://www.findsounds.com

Lähetetty: 31.01.2006 21:47
Kirjoittaja Tomekki
Kiitos paljon!! :D

Lähetetty: 31.01.2006 21:59
Kirjoittaja pinnacle
Toinen hyvä vaihto ehto on käyttää suulikien taustan väriä keltaisena ja taas liekki valkoisena. Tuon opin täällä digivideossa
olevasta manuaalista ja suosittelen EHDOTTOMASTI!

Lähetetty: 21.10.2007 03:39
Kirjoittaja OmppuC
eikö yleensä hieman "ammattimaisemmissa" piireissä käytetä nopeaa animaatiota suuliekeissä, ettei pelkkä yksi kuva riitä?

Lähetetty: 21.10.2007 10:33
Kirjoittaja Halsu
OmppuC kirjoitti:eikö yleensä hieman "ammattimaisemmissa" piireissä käytetä nopeaa animaatiota suuliekeissä, ettei pelkkä yksi kuva riitä?
Suuliekki itsessään kestää ruudun tai enintään kaksi. Tuohon voi lisätä hienovaraisesti hieman savua ja kipinöitä, ne on toki pidempiä.

Oikeet suuliekit on yleensä aika huomaamattomia, ei kannata vetää överiksi.