Sivu 1/1

Pinnacle Studio 20 siirrettävyys toiselle koneelle

Lähetetty: 22.04.2017 07:08
Kirjoittaja edit
Olen ostamassa Pinnaclen uusinta Studio-versiota ja käytän sitä sekä pöytä- että kannettavassa koneessa. Voiko tuon siis asentaa kahteen eri koneeseen yhdellä lisenssillä?

Lähetetty: 22.04.2017 07:23
Kirjoittaja 1509
Pinnacle Studio 20 Plus Lisenssiehdot:

1 käyttäjä / 1 tietokone - Yhdelle käyttäjälle yhteen tietokoneeseen
Asennusmedia: DVD
Soveltuu kaupalliseen käyttöön
Kielet: suomi, ruotsi, tanska, englanti, ranska, italia, espanja, hollanti, tsekki, puola, venä

Lähetetty: 22.04.2017 08:12
Kirjoittaja edit
Entä sitten kun ostaa uuden koneen, niin onko lisenssin siirto vaivatonta?

Lähetetty: 22.04.2017 13:28
Kirjoittaja 1509
Kun kirjautuu uudelle koneelle vanhana käyttäjä, niin ei pitäisi olla ongelmia. Tietenkään sähköpostioisoitetta ei kannata vaihtaa eikä vanhalla koneella enää käyttää tätä ohjelmaa.

Lähetetty: 22.04.2017 16:03
Kirjoittaja edit
1509 kirjoitti:Kun kirjautuu uudelle koneelle vanhana käyttäjä, niin ei pitäisi olla ongelmia. Tietenkään sähköpostioisoitetta ei kannata vaihtaa eikä vanhalla koneella enää käyttää tätä ohjelmaa.


Voiko tosiaan olla noin helppoa? Tai käyttääkö rekisteröitymisessä samaa tapaa kuin esim Mikkisofta, eli ohjelma rekisteröidään kyseiselle koneelle sen raudan perusteella?

Yritin kysyä tuesta: support@pinnaclesys.com mutta edes sähköpostiosoite ei sinne toimi??????

Lähetetty: 22.04.2017 19:09
Kirjoittaja 1509
Tietenkin sinulla pitää ensin olla uusikone käytössä, sähköpostit yms. pitää toimia. Sitten asennat tämän Pinnaclen siihen ja kirjaudut Pinnacleen samoilla asetuksilla kuin vanhalla koneella teit.

Lähetetty: 25.04.2017 10:17
Kirjoittaja edit
Eli se, missä koneessa tuota saa käyttää - nojautuu siis siihen, että on kirjautuneena koneeseen sillä sp-osoitteella, jolla on sen aikanaan hankkinut?

Lähetetty: 25.04.2017 11:12
Kirjoittaja 1509
Nyt asia menee liian vaikeaksi ja putosin kärryiltä.

Lähetetty: 25.04.2017 17:32
Kirjoittaja junki
Asenna uuteen koneeseen ja rekisteröi aivan samoin kuin edelliseen. Joutuuhan sen joskus uudelleenkin asentamaan samaan koneeseen, samoin menetelmin. Samalla osoitteella ( oma osoite), niin toimii ja toimii kyllä siinä edellisessäkin koneessa. En ole kokeillut editoida samanaikaisesti molemmilla koneilla, mutta mikä ettei.

Lähetetty: 25.04.2017 19:58
Kirjoittaja edit
Kysyin asiaa suoraan Pinnaclen tuesta. Eli asia menee juuri niin, miten tänään edellisessä viestissäni päättelin:

"Let me go ahead and help you with it, you can use the same serial number for your purchase as long as you used the same e-mail address you registered the serial number.
Please do not hesitate to contact us with any further questions.
Regards, 
Noel
Corel Technical Support Services

Lähetetty: 26.04.2017 00:21
Kirjoittaja jorma k
Ihan vaan uteliaisuuttani kysyn, voiko sähköpostiosoitteen vaihtaa Pinnaclella?

Lähetetty: 26.04.2017 08:40
Kirjoittaja junki
Voi. Kun sonera.net lopetti niin piti vaihtaa gmailiin. Muut rekisteritiedot, osoite, ym. entiset.