Sivu 1/1

Pinnacle Studio 21 ultimate ei käynnisty

Lähetetty: 30.01.2019 21:42
Kirjoittaja Lasses
Ohjelma toimi moitteettomasti puolisen vuotta, kunnes se ei enää käynnistynyt. Olen ladannut sen uudelleen. Klikkaamalla ohjelmaa sen latausikkuna ilmestyy ja ohjelma ilmoittaa käynnistävänsä sovellusta ja lataavansa laajennuksia jne. Aikansa jne. Aikansa ladattuaan ohjelma häipyy. Mikä estää sitä käynnistymästä. Käyttöjärjestelmä on Win 10. Ohjelma toimii toisessa koneessa (Win 7).

Lähetetty: 31.01.2019 08:45
Kirjoittaja 1509
Melko tuttu ilmiö Pinnaclelta. Siitä lienee viimeisin versio 21.5. Minulla ainakin aikaisemmin juuri tämä xx.5 versiot ovat tökkineet. Kun latasin aiemman version esim xx.1 niin silloin hommat toimi. Myös F-Secure, jos on käytössä, kannattaa sammuttaa asennuksen ajaksi.

Pinnacle Studio 21 ultimate ei käynnisty

Lähetetty: 31.01.2019 17:48
Kirjoittaja Lasses
Kiitos vastauksesta. Minusta tuntuu, että ongelma ei ole Pinnaclessa, vaan jokin muu: käyttöjärjestelmän ominaisuus, virustorjunta tms. Koneeseen on alkanut tulla päivittäin sama viesti, että virustorjunta on estänyt uninstall.exe. -ohjelman. En ole uskaltanut toistaiseksi tehdä tälle asialle mitään.

Lähetetty: 31.01.2019 20:45
Kirjoittaja 1509
Kokeile nyt seuraavaa; poista nykyinen Pinnacle, sammuta virustorjunta ja asenna ohjelma uudestaan, sitten voit taas aktivoida virustorjunnan. Nyt pitäisi Pinnaclen toimia, jos sitten ei ole jotain muuta häslinkiä.

Lähetetty: 01.02.2019 23:00
Kirjoittaja Lasses
Kiitos vastauksestasi. Tein ohjeittesi mukaan, ei auttanut. Ohjelma latautuu kuten ennenkin, mutta ei avaudu edelleenkään. Kertokaa hyvät ihmiset miksi!

Lähetetty: 02.02.2019 08:52
Kirjoittaja 1509
Siinä onkin sitten "jotain muuta". Kokeile jollain vanhemmalla versiolla, esim 21.1. Jos ei vieläkään toimi niin, sitten täytyisi harkita Win 10 uudelleen asennusta viimeisimpään versioon.

Lähetetty: 28.10.2019 01:02
Kirjoittaja Hannu62
1509 kirjoitti:Siinä onkin sitten "jotain muuta". Kokeile jollain vanhemmalla versiolla, esim 21.1. Jos ei vieläkään toimi niin, sitten täytyisi harkita Win 10 uudelleen asennusta viimeisimpään versioon.


Itsellä pinnacle lopetti toimimisen ja kävi tuuri että win 10 jouduin asentamaan uusiksi koska kone meni juntturaan. Sen jälkeen latasin pinnaclen uudelleen ja tapahtui ihme, se alkoi toimimaan. Kone asensi ajureita ja muita vermeitä microsoftilta kokoajan ja kaikki muuttui kuin itsestään.