Sivu 1/1

Canon HV30 + Helmet cam

Lähetetty: 04.06.2009 07:49
Kirjoittaja SeppoHovi
Terve

Tyhmät kysymykset alottelijalta näin alkuun.

Laukusta löytyy Canon hv30 kamera ja ActionCamera 580 HQ Helmet Camera setti. Ajattelin, että nämä saisi yhdistettyä tuon AV in liitännän kautta, mutta eipä ainakaan ihan ongelmitta onnistunut. Onko kukaan törmännyt samaan ongelmaan tai tietääkö ketään onko tuon helmet camin käyttö Canonin kanssa mahdollista? Olenko vain säätänyt asetukset päin sitä vai kannattaako unohtaa koko säätäminen?

Kyseessä siis tämä setti.
http://www.ridetheplanets.com/product-g ... amera.html

Helmet camia on tullut käytettyä Sonyn kanssa, mutta se on lainavehje joten pitäisi saada se toimimaan Canuunan kanssa, jos se nyt on mahdollista.

Vastauksia odotellaan.

Lähetetty: 04.06.2009 09:28
Kirjoittaja tero521
Osaisitko yhtään tarkentaa miksei kynäkameran nauhoitus onnistu?
Oletko tehnyt käyttöohjeen mukaan ja missä vaiheessa menee metsään?
alla kopio käyttöohjeesta:

Recording
Load a blank tape in the camcorder and
load the recorded (source) tape or disc in
the connected device.
1 Press .
2 Select ( ) [ REC PAUSE] and
press ( ).
3 Select ( ) [EXECUTE] and press
().
4 Connected device: Start the
playback.
In record pause mode and while
recording you can check the picture on
the camcorder’s screen.
FUNC.
(23)
FUNC.
5 When the scene you wish to re
appears, press .
Recording starts.
6 While recording, press to
pause the recording.
In record pause, press agai
resume recording.
7 Press to stop recording.
8 Connected device: Stop the
playback.
/
/
/

Lähetetty: 04.06.2009 09:36
Kirjoittaja SeppoHovi
Pitää testata vielä ajan kanssa tuota yhteyttä. Ohjeiden mukaan mentiin, mutta mitään kuvaa en saanut kameran näytölle. Jotain häiriökuvaa kylläkin tuli, mutta ei varsinaista kuvaa. Kynäkamerassa ei mitään vikaa pitäisi olla, kun kuitenkin toimii ihan hyvin Sonyn kanssa. Pitää ottaa vaikka pari stillikuvaa kun pääsen räpeltämään.

Mikäli joku on tätä yhdistelmää käyttänyt, olisiko hyviä vinkkejä miten kaukosaadin tulisi toteuttaa? Sonyyn löytyy LANC piuha, mikä on aika must tossa jutussa, kun kamera on erillisessä kotelossa suojassa kaatumisilta.

Kiitos neuvoista, vaikka näillä ei varmaan vielä eteenpäin mennä.

Lähetetty: 05.06.2009 13:17
Kirjoittaja SeppoHovi
En saa tuota kyllä toimimaan. Nyt tavittaisiin niitä viisaista apumiehiä. Onko kyseyinen combinaatio edes mahdollista? Ruutu tuuttaa tyhjää ja nauhoitettu pätkä kanssa. Valikoista on kokeiltu melkein kaikki tuohon mahdollisesti vaikuttavat asiat. (AV-->DV)

Kai tuota on joku nyt kokeillut?

Lähetetty: 05.06.2009 13:20
Kirjoittaja jarrur
Ja kun kokeilit kynäkameraa telkkuun niin se antaa kuvaa siihen?

Lähetetty: 05.06.2009 22:58
Kirjoittaja japiippo
SeppoHovi kirjoitti:Jotain häiriökuvaa kylläkin tuli, mutta ei varsinaista kuvaa.
Onkos esim. kynäkamera NTSC- ja Canon PAL-malli?

Lähetetty: 06.06.2009 06:39
Kirjoittaja SeppoHovi
Telkkuun en ole vielä testannut, mutta molemmat ovat kyllä PAL versioita. Viikon Lappi/Norjareissu edessä, eli testaaminen siirtyy viikolla.

Kiitos näistä neuvoista.

Lähetetty: 06.06.2009 17:42
Kirjoittaja emulsio
tuli itsekki ostettua tuo kamera, ongelmia on tullu kapturoimisessa..
eli premieressä ei voi ollenkaa kaapata matskua koneelle, pitää käyttää HDVsplittiä mikä tekee MTS tiedostoo :/
kysymys kuuluukin: miten converttaa MTS filee AVI:ksi niin että laatu ei kärsi yhtään ? tai sitten miten kaapata suoraan .avi tiedostoa?

+ en pysty premieressä tekeen hd projektia, any ideas?