Sivu 1/1

Datavideo DN-60

Lähetetty: 16.03.2011 17:55
Kirjoittaja SK
Onko kokemuksia tästä laitteesta?
Olen itse yrittänyt saada sen toimimaan Canonin HV30 kanssa. Manuaalin mukaan olen yrittänyt toimia, muttei oikein skulaa :(
Esim. ei tunnu DN-60 tallentavan oikein jos ei kamera yhtä aikaa tallentaa kasetille...
Olisiko kenellä niksejä tai kommentteja?

Lähetetty: 16.03.2011 20:55
Kirjoittaja Aki Hartikainen
Kokemuksia tästä nimenomaisesta laitteesta ei ole mutta HV30:sta sensijaan runsaasti. Eli lienet jo tarkistanut kameran ja kameran nauhurin valikosta mitä signaalia Firewiren kautta tulee ulos (DV tai HDV) ja kameran asetus vastaa Datavideon asetuksia?

Kyllähän siinä taisi olla omat jekkunsa saada kamera antamaan signaalia ulos tauotta ilman lepotilaan menemistä ja yksi taisi olla se, että kasetti on pesässä (tai pois pesästä, jompi kumpi). Nyt jos haluaa Datavideon käynnistyvän kameran rec-painikkeella, toki kasetti lähtee pyörimään myös. Jos kasettia taas ei ole pesässä, rec-nappulan käynnistyskomento ei ehkä välity Firewiren kautta Datavideolle.

Tuollainen laite olisi tavattoman hieno, jos se ottaisi kuvaa HDMI-liittimen kautta ja tallentaisi hieman paremmassa formaatissa kuin HDV tai edes AVCHD. Etsin sellaista laitetta kuumeisesti taannoin, mutta valikoima oli rajallinen ja hinnat tuhansia.