Kunnallisvaalistudio 2012: suora videolähetys 28.10.2012

Keskustelua videoiden pakkaamisesta ja välittämisestä internetissä.
Kulttuurivihkot
Viestit: 40
Liittynyt: 29.02.2008 18:36
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Kunnallisvaalistudio 2012: suora videolähetys 28.10.2012

Viesti Kirjoittaja Kulttuurivihkot » 19.09.2012 13:01

Hei taas. Kerrotaan tälläkin kerralla Kulttuurivihkot-lehden vaalitulosseurannasta, joka on siis joka vaaleissa aina hieman eri konseptilla toistettava suora videolähetys (stream). Aiemmista löytyy infoa tältä palstalta, myös linkit tallenteisiin jos sellaiset on tarjolla.

Eli kunnallisvaalipäivänä 28.10.2012 tuotamme suoran lähetyksen, jonka sisältö on toistaiseksi hieman avoinna. Studioon tulee vieraita ja pyrimme paikan päälle ainakin joihinkin helsinkiläisiin vaalivalvojaisiin.

Kunnallisvaalit ovat kuitenkin valtakunnallinen juttu. Mikäli saamme mukaan edes muutaman innostuneen, lähetämme meille ulkopuolelta tuotettuja videoleikkeitä jo ennen varsinaista lähetystä ja lähetyksen aikana kampanjoinnista, äänestäjien ja ehdolla olijoiden tunnelmista, äänestyspäivän tunnelmia ja vaalivalvojaishaastatteluja. Jotkut sanovat tällaista joukkoistamiseksi.

Minuun saa olla yhteydessä, jos haluaa osallistua projektiin kauempaakin videoleikkeiden - inserttien - tekemisessä. Tehdä voi hyvissä ajoin etukäteen tai suurella kiireellä vaalipäivänä ja sen iltana.

Yhteydet: show'n tuottaja Johan Alén (johan alen kulttuurivihkot.fi, lisää piste ja @-merkki ilmeisiin paikkoihinsa)

http://kulttuurivihkot.fi/lehti/