Etsitään kuvaajaa Keski-Suomesta

Etsitkö tekijää projektiisi? Kysy sitä täällä.
mivari
Viestit: 296
Liittynyt: 27.04.2005 16:46
Paikkakunta: Äänekoski

Etsitään kuvaajaa Keski-Suomesta

Viesti Kirjoittaja mivari » 21.09.2012 18:26

Etsitään keikkakuvaajaa Keski-Suomesta erilaisiin netti-TV, yritysvideo ja tapahtumataltiointi kuvauksiin. Työ on keikkaluonteista tarpeen mukaan ja ajankohdat voi olla päivisin, viikonloppuisin ja iltaisin eli ei mitään säännöllistä aikataulua. Kuvauskohteet pääasiallisesti Jyväskylän ympäristössä mutta voi olla myös muuallakin Suomessa.

Oma kalusto ei ole välttämätön, yritykseltä löytyy tarvittava kalusto. Toki myös mahdollista tehdä omalla kalustolla jos se on tarkoitukseen sopivaa. Yrityksellä kameroina tällä hetkellä mm. JVC GY-HM700, Canon XH-A1 ja Canon 7D eli ainakin niitä olisi suotavaa osata käyttää. Myös perusosaaminen äänittämisestä ja valaisusta on tarpeen sekä perus editointitaidot. Netti-TV lähetykset tapahtuu pääasiallisesti Adobe Encoderia käyttäen eli sitä olisi hyvä myös osata käyttää tai ainakin tietää perusteet streemauksesta.

Palkkaus on joko kiinteä keikkapalkka tai sitten tuntipalkka riippuen tapauksesta. Myös laskutus sopii jos olet yrittäjä.

Yhteydenotot ja tiedustelut joko puhelimella 0400-915393 tai sähköpostilla info [at} mvdigi.net Jonkinlainen työnäyte olisi myös suotavaa olla jonka voit lähettää linkkinä tai fyysisenä mediana.

P.S. Myös videokuvauksesta kiinnostuneille ja perustiedot / taidot omaaville avustajille satunnaisesti tarvetta eli mahdollisuus tulla oppimaan myös lisää. Tässä tapauksessa korvaus avustajalle maksetaan taitojen / tehtävän mukaan.