Dokumentti video kilpailuun (5000 dollarin palkinto).

Etsitkö tekijää projektiisi? Kysy sitä täällä.
UncleSamPatriot
Viestit: 2
Liittynyt: 26.06.2014 05:36

Dokumentti video kilpailuun (5000 dollarin palkinto).

Viesti Kirjoittaja UncleSamPatriot » 26.06.2014 06:05

Terve! Tälläiseen video kilpailuun haluaisin ottaa osaa: http://genero.tv/unscriptd/project

Videon maksimipituus on 4 minuuttia kilpailun logon kanssa. Palkinto on tosissaan 5000 dollaria, minulla ei ole varaa maksaa mitään mutta jos päästään mukaan ja saadaan se viisi tonnia niin voidaan jakaa se palkinto keskenämme kunhan sovitaan jako prosentti. Kuusi videota ainakin valitaan jotka saa 5000 dollaria. Tällä hetkellä yksi on päässyt kilpailuun mukaan, siinä on niin korkea laatustandari että minun taidot ei riitä.

Tein jo oman videoni: https://www.youtube.com/watch?v=mSmgiFb5x9U

Ja sain seuraavan vastauksen:

"Hi Pekka,

Thanks so much for submitting your first video to Genero!

We were really amazed by your fantastic story, and are glad you were interested in sharing it as part of our Unscriptd project. Unfortunately at this stage we're unable to approve the video to be published, as it is not up to the broadcast quality standard required for videos. You can read about this more in our FAQ: http://genero.tv/faq-Videos/#1410. You can also watch some of our featured videos to get an idea of the standard we are looking for http://genero.tv/awards.

In saying that though, we would really love for your story to be shared in a film for this project! Perhaps it's worth seeing if there's a local videographer or filmmaker near you that would be interested in telling your story? It would be great to find someone who could interview you and help put together the footage as a short documentary.

Thanks again for taking part and if you've got any questions, we're always here to help!

Genero xx"

Elikkä tykkäsivät paljon ideastani mutta laatu ei riittänyt niin tarvittaisiin joku suomalainen filmintekijä tekemään se dokumentti.

Asun Vantaalla, miten olisi ja kiitos paljon ajastanne!

Sähköposti: pekka.luodeslampi@gmail.com