Kameraa vailla videokuvaukseen

Keskustelua laitteiden ja tarvikkeiden hinnoista sekä "mistä ostan" jutustelu
Tornado
Viestit: 323
Liittynyt: 21.02.2007 15:17

Kameraa vailla videokuvaukseen

Viesti Kirjoittaja Tornado » 24.05.2016 16:33

Tervehdys.

Nyt olisi sellainen tilanne, että pitäisi saada jokin halpa kamera videokuvaukseen. Miettisin ehkä jotakin käytettyä, mutta en tiedä vielä. Se oikeastaan, mitä nyt haen kameralta, niin sellaista hyvää hd-tasoista kuvanlaatua. Ja että voisi sitä kuvaa vähän zoomata, että saisi laajakuvankin ja tuolleen. Nyt lähinnä käyttötarkoitusta, kun pidän sellaista vlogia, niin siihen ja sitten kun voisi kuvata jossakin tilaisuuksissa. Nopea ja helppo käynnistys ja ei mielellään kovin isokokoinen, että joku esim vaikka joku digikameran kokoinen kevyt laite. Nuo alkavat olemaan jo kyllä aika pieniä, että se tuskin olisi mikään ongelma. Budjettina ajattelin ehkä jotakin satasen luokkaa tai alle. Nyt olisi tarkoitus vähän niinkun "Vilenin kauppana" saada jokin halvalla ostettua. :>

Rantarosvo
Viestit: 600
Liittynyt: 27.01.2013 21:24
Paikkakunta: Lappeenranta

Viesti Kirjoittaja Rantarosvo » 24.05.2016 18:13

Tolla budjetilla ei oikeastaan voi muuta suositella kun älypyhelinta tai vanhaa käytettyä. Pidä minimivaatimuksena ainakin ulkosen mikin liitäntä mahdollisuus, niin saa vlogisi puheesta selvää. Älypuhelimessa tämä onnistuu, kuten myös zoomaus. Mie en uusista kameroista löydä alle tonnilla sellasta mitä ilkeisin suositella. Yleisin syy tuo mikkiliitännän puute sekä automatiikka jota ei saa pois päältä. Ulkonen mikki on todella tärkeä varsinkin ulkona kuvattaessa. Kameran omia mikkejä kun ei tahdo saada tuulisuojattua.

muoks:
Linkin härpäkkeellä saat asennettua sen puhelimen aloilleen. En nyt tähän hätään löytäny pelkkää kiinnikettä, vaan siinä on toi gorillapad mukana. Saa kiinni normaaliin 1/4 kamerakierteeseen kiinni, eli toimii jalustassa. Itellä harvoin tarvetta toiselle kameralle, mutta kännykkää olen hätätilassa käyttänyt juurikin samanlaisella kikottimella jalustassa kiinni.

http://www.ebay.com/itm/JOBY-GRIP-TIGHT ... 6016.l4276

Gab
Viestit: 83
Liittynyt: 15.01.2013 21:53

Viesti Kirjoittaja Gab » 24.05.2016 19:22

Jos halpa ja huono on hakusessa, niin jollakin tytöllä oli juuri niillä ominaisuuksilla varustettu Sony täällä tarjolla ja alle satasen hintaan. Siinä taisi olla tuo mikkiliitäntäkin.

Vastaa Viestiin