Sivu 1/1

Salasanan vaihdossa on ongelmia

Lähetetty: 14.01.2020 20:10
Kirjoittaja Kunto Hirvikoski
Uusi 2020-vuoden softa ei tunnista vanhoja salasanoja ja ohje on hakea uudet "Unohdin salasanani"-toiminnon avulla. Se ei vain toimi kaikilla.

Turvallisuussyistä salasanan vaihto tehdään vain siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka käyttäjä on ilmoittanut Digivideon rekisteriin ja se on monelta unohtunut muuttaa, kun osoite on muuttunut. Kaikilla se ei enää toimi ja monet eivät muista, millä osoitteella on rekisteröitynyt.

Ylläpito ei tiedä salasanoja, mutta ilmoita käyttäjätunnuksesi ja sähköpostiosoitteesi, jos et muuten saa salasanojasi järjestykseen. Katsotaan, mitä voi tehdä. Kaikissa tapauksissa ei mitään ja silloin uusi rekisteröinti on ainoa ratkaisu.

-Kunzi-
kunto.hirvikoski(at)digivideo.fi

Re: Salasanan vaihdossa on ongelmia

Lähetetty: 16.01.2020 14:10
Kirjoittaja pk59
Hei ainakin minulla toimii vanha salasana, mutta voisiko lisätä vielä samankaltaisen "viimeisimmät viestit" ettei aina tarvitsisi
etsiä jokaista viimeisintä viestiä joka aiheesta erikseen, nykyinen on hankala, kiitos

Re: Salasanan vaihdossa on ongelmia

Lähetetty: 16.01.2020 14:27
Kirjoittaja Kunto Hirvikoski
Softa kait asettuu vähitellen uomiinsa, mutta tuota viimeisimmät viestit hakutoimintoa minäkin olen kaivannut.

Olisiko täällä phpBB:n tuntijoita, jotka voisivat valistaa meitä? Edellisessä softassa se listasi kaikista osioista aikajärjestyksessä uusimmat viestit, myös kirjautumatta sisään. Siitä näki pikasilmäyksellä, mitä on menossa.

Re: Salasanan vaihdossa on ongelmia

Lähetetty: 16.01.2020 15:48
Kirjoittaja Hoodoo
Ylävasemmallahan on toi "Pikalinkit" -valikko, siellä on vaihtoehdot omat viestit, uudet viestit, lukemattomat viestit, vastaamattomat aiheet ja aktiiviset viestiketjut.
Uudet viestit vastaa sitä vanhaa muuten, paitsi että yhden kerran pitää klikata.

Re: Salasanan vaihdossa on ongelmia

Lähetetty: 16.01.2020 17:22
Kirjoittaja pk59
Ainut huono puoli on, jos olet käynyt siellä aikaisemmin niin ei enää toista kertaa näytä niitä viestejä, vaikka kävisit vaikka tunnin välein ja täytyy olla kirjautunut että edes saa avattua linkin

Re: Salasanan vaihdossa on ongelmia

Lähetetty: 16.01.2020 18:23
Kirjoittaja Kunto Hirvikoski
Ei se kyllä vastaa entistä.
Tarkistin eräiltä muilta foorumeilta (eri softa) ja käyttämäni asetus uudet- tai tuoreimmat viestit listaa viestit aikajärjestyksessä riippumatta siitä, oletko kirjautunut, lukenut niitä tai käynyt hiljattain. Minä pidän tuollaisesta aloitusmuodosta. Listasta voi valita kiinnostavimmat, eivätkä ne muut häviä seuraavaan käyntiin mennessä.

Joku yksinkertainen hakumenettely tuohon varmaan on, mutta minä en osaa sitä tässä softassa.
Viestit aikajärjestyksessä, vaikkapa 20 kärjessä.

.php?action=recent se näkyy olevan eräässä toisessa foorumissa, mutta ei toimi täällä.