Sivu 1/1

Psykologinen kauhuelokuva "8"

Lähetetty: 04.03.2011 02:00
Kirjoittaja shortfilm8
Terve! Olen Miro Laiho, n. 30-minuuttisen, Blind Spot Picturesin tuottaman kauhuelokuvan, "8":n käsikirjoittaja ja ohjaaja. “8” on lyhyt psykologinen kauhuelokuva ihmisistä, jotka joutuvat elämään hirvittävimmät muistonsa ja kokemaan pahimmat traumansa uudelleen.
Elokuva perustuu LSD - psykologi Timothy Learyn teoriaan ihmismielen kahdeksasta tietoisuuden tasosta. Se on neljän opiskelijan päättötyö TAMK Taide ja viestintä - oppilaitokselta ja mahdollisuutemme näyttää mihin pystymme ennen ammattimaailmaan hyppäämistä :) Elokuva tullaan lähettämään festareille ympäri maailmaa, mutta se tullaan laittamaan lisäksi nettiin kaikkien nähtäväksi!

"Kasin" virallisilla kotisivuilla voit kokea interaktiivisen teasertrailerin, selata konseptikuvia, esituotannon making of - materiaalia ja paljon muuta!
http://shortfilm8.com

Olemme tällä hetkellä keräämässä rahaa tuotantoa varten. Osallistumalla Indie Gogon crowd fundingiin sinulla on mahdollisuus saada DVD:tä, soundtrack CD:tä, julistetta, pääsyä toukokuun kuvauksista reaaliajassa lähetettävään making of - materiaaliin, sekä päästä seuraamaan kuvauksia Tampereelle ja osallistua afterpartyihin! Rahan siirtäminen on helppoa ja onnistuu pankki-/luottokorttisiirrolla (electron käy).
http://www.indiegogo.com/shortfilm8

Tsekatkaa Facebook - sivumme ja tykätkää niistä! :)
http://www.facebook.com/shortfilm8

Myös Twitterissä kahdeksas tietoisuuden taso on höpisemässä itsekseen.
http://www.twitter.com/8thlevel

Lähetetty: 04.03.2011 16:45
Kirjoittaja Epäilijä
Sitä jäin pohdiskelemaan, että onko oikeasti olemassa elokuvaa nimeltä "When Matti Hunttala Bought Finland" vai onko sen nimi sittenkin "Kun Hunttalan Matti Suomen osti" jonka perään voisi sitten ehkä suluissa pistää tuon käännöksen jos tarvitsee.

Lähetetty: 18.04.2011 21:40
Kirjoittaja shortfilm8
Kiitos vinkkauksesta!
Teimme Pekka Laihon haastattelun tuossa joku aika sitten:
http://www.youtube.com/watch?v=4lQgtePNtuY&hd=1

Lisäksi, viimeiset 3 viikkoa rahoituskampanjassamme on käynnistynyt!
Auttakaa tilisiirron tai Paypal-siirron kautta meitä ja saatte vastineeksi vaikka mitä! :)
http://www.indiegogo.com/shortfilm8