Sivu 1/1

Suomenlinna

Lähetetty: 05.07.2017 22:33
Kirjoittaja Jannu17
Kävin kolmena aamuna Suomenlinnassa kuvaamassa ja tuommoisen sain aikaan. Palautetta saa antaa jos vaan tulee jotain mieleen.
https://youtu.be/DvTffkFIPIk

Lähetetty: 06.07.2017 11:19
Kirjoittaja Rantarosvo
Tykkäsin. Alussa kun kuului linnunlaulua olisin hiljasen musiikin jättäny kokonaan pois. Värimailma näytti parissa kohtaa oudolta, liekkö muokattu vai onko suomenlinnassa oikeesti liiloja ikkunanpuitteita.

Lähetetty: 10.07.2017 09:32
Kirjoittaja theinonen
Kaunis ja runollinen video, jossa saatu sinänsä staattisista kohteista eläväistä videota ajanhengen mukaisilla välineillä ja keinoilla, jota arvelen olleen drone, time lapse, kuvan vakautus, hidastukset suurinopeuksisesta go prosta tai vastaavasta? Mahtipontinen musiikki tuntui kuitenkin väsyttävän tavalliselta, tilalle vaikka etnobarokkia. Videon lämmin värimaailma varmankin saatiin aurinlaskun (tai -nousun) aikaan kuvauksilla. Muuten kätevä tapa ennakoida auringonlaskut ja nousut oikealta suunnalta on pieni appi LigtTrac http://www.lighttracapp.com/

Lähetetty: 14.07.2017 23:29
Kirjoittaja jorma k
Tykkäsin, alussa nurmikon väri tuntui oudolta. Hienoa kopterikuvaa olis voinut olla vaikka enenmänkin.

Lähetetty: 17.07.2017 23:17
Kirjoittaja Jannu17
Ikkunapuitteet tosiaan olivat liiloja.

Kuvanvakautusta ei juurikaan käytetty ja kamerana gh4 jonka alla glidecam hd4000. Ja värimaailma tosiaankin on auringon nousun ansiota.

Värit ei kyllä tosiaan ole niin hyvin kohdallaan kuin toivoisin kun se on tosi hankalaa nykyisellä läppärilläni koska kun taas katson koneella hyvältä näyttävää videota esimerkiksi puhelimelta niin näyttää aivan erilaiselta.

Kiitoksia paljon palautteesta🙏

Lähetetty: 30.08.2017 16:16
Kirjoittaja karjala67
Valitettavasti tästä tulee eniten mieleen, että on saatu uusi steadicam ja drone ja kokeiltu että mitähän niillä saa aikaan.. Ei pahalla, itsekin olen glidecamin hankkimista miettinyt mutta en ole saanut vielä edes sitä aikaiseksi, puhumattakaan että oppisi sitä käyttämään fiksusti.
Tarkemmin ajateltuna olen sitä mieltä, että steadycam tekee jäljestä jotenkin epäluonnollisen smoothia. Huomaan pitäväni enemmän vapaalla kädellä kuvatusta jäljestä. Siis mitä useimmat dokkarit on silloin kun ne on tehty ammattimaisesti. En toki tärisevästä kännykkäkameran videosta tykkää.

Eniten itseäni ärsyttää tuo jostain opittu tapa, että editoidaan noita spurtteja glidecamin ajoon. Tekee koko katsomiskokemuksen rauhattomaksi.

Mutta varmaan nykynuoriso tykkää..

Lähetetty: 04.09.2017 14:49
Kirjoittaja reka4
Tosi hyvä video minusta.

Ainahan jotain pientä löytyy mutta on huomioitava tämä ikä..... sillä tämmönen vanha pappa on aina hiukan rauhallisemman leikkauksen kannalla.

Tässä videossa leikkauksen nopea tempo oli kuitenkin ihan virkistävää.

Muuten yhdyn "karjala67" vastaukseen monessa. :wink: