Ongelma verkkokameran kanssa

Tietokoneisiin ja niiden oheislaitteisiin liittyvät ongelmat.
Elements15
Viestit: 46
Liittynyt: 06.09.2017 06:06

Ongelma verkkokameran kanssa

Viesti Kirjoittaja Elements15 » 24.09.2017 18:01

Mulla on ollut striimauksessa käytössä Microsoftin Lifecam Cinema, ja ostin toiseksi kameraksi Lifecam Studion.
En saa uutta kameraa avattua omalla Microsoft Lifecam softalla, herjaa vaan että kamera ei ole liitettynä tietokoneeseen. Olen poistanut kaikki kameran ohjelmat, ja ladannut uuden kameran softan koneelle. Mutta kun asennan sitä ja ohjelma pyytää liittämään kameran usb-porttiin niin herjaa vaan että kamera ei ole liitetty tietokoneeseen.

Olen kokeillut jokaista usb-porttia, buutannut koneen useaan kertaan, kokeillut vaikka mitä mutta aina herjaa samaa. Kun vanhan kameran pistää koneeseen se aukeaa heti. Uuteen kameraan syttyy kyllä virta kun sen pistää koneeseen, ja kun aukaisee streemauksessa käytettävän ohjelman (Obs Studio) niin kuva tulee uudesta kamerasta ja myös vanhasta mutta kameran softa ei aukaise uutta kameraa laisinkaan...? Muutenhan sillä softalla ei olisi väliä, mutta en saa muutettua kameran resoluutiota. Tuleeko kellään mitää mieleen mikä saattaisi auttaa.

Elements15
Viestit: 46
Liittynyt: 06.09.2017 06:06

Viesti Kirjoittaja Elements15 » 24.09.2017 20:24

Olen lukenut että kameraa ei ehkä saa ollenkaan Windows 7 järjestelmään, sikäli outoa että ei saisi kun youtubessa näkyy videoita joissa kamera toimii win7 koneissa. Kaikki on nyt kokeiltu, tai ei kaikkea käyttöjärjestelmää ei ole asennettu uudelleen. Pitää varmaan palauttaa kamera liikkeeseen ja ostaa joku mikä toimii...

Vastaa Viestiin