MSP ja tuplamonitori

Leikkausohjelmiin ja muihin editoinnissa tarvittaviin ohjelmiin liittyvä keskustelu
Petri J

MSP ja tuplamonitori

Viesti Kirjoittaja Petri J » 17.07.2001 21:46

Muistelen hamarasti etta MSP6 tukisi kahta monitoria, tai siis monitoria ja televisiota yhta aikaa. Nyt kun muista syista on tulossa eteen vanhan hyvin palvelleen nayttokortin vaihto, niin tuli mieleen josko kannattaisi ostaa sellainen twin-view malli.
Naina paivina "normaali" nayttokorttihankintahan osuu GeForce2 piiriperheeseen, eika ne ylimaaraiset TV-out ja DVI-out (flat panel) enaa kovin paljon lisaa tekisi.

Onko kellaan kokemusta? Toimiiko? Onko hyva? Kameran kauttahan previet taitaa saada telkkariin, mutta suora piuha nayttokortin ja telkkarin valilla olisi siistimpi ja kameraystavallisempi.

Kiju

Re: MSP ja tuplamonitori

Viesti Kirjoittaja Kiju » 18.07.2001 20:07

Joo kokemusta on Matrox 450 kaksoisnäytönohjaimesta, on ihan hyvä mielestäni.
Olen käyttänyt myös Asus VR 3400 ja uudempaa 6600 DeLuxe mallit eli sisältävät nuo norm. videoliitännät sisään/ulos ja S-VHS liitännät myös sisään/ulos. Lisänä vielä on ns. Asus TV-box jolla saan näkyviin TV:n ja voin sen tallentaa tietysti kiintolevylle eri pakkausmenetelmillä ja siirtää DV- tai S-VHS nauhalle takaisin.
Minä olen ollut tyytyväinen molempiin Asus näytönohjainkortteihin toki nämä vähän enemmän maksavat kun ne ns. perusversiot ilman videoliitäntöjä. Nyt on tullut vielä parempia uusia malleja jota sisältävät myös aikas laajat ohjelmistotkin mukana paketissa.

Sauli

Re: MSP ja tuplamonitori

Viesti Kirjoittaja Sauli » 19.07.2001 00:10

Mikä käyttis oli Matroxin kanssa ? Eli oletko saanut toimimaan win2000 kanssa.
t.sauli

kiju

Re: MSP ja tuplamonitori

Viesti Kirjoittaja kiju » 19.07.2001 08:21

Toimii hyvin Win2000 kanssa Matrox nettisivuilla on hyvin päivityksiä ajureihin. Kuvalaadultaan tämä Matrox on ehdottomasti parempi kuin nuo Asus ohjaimet. Lisäksi Matrox tekee laajakuva TV:lle todella hyvän DVD-levyjen toiston ja siinä on hyvä toisto-ohjelma DVD:lle.
Tästä Matrox ohjaimesta kantsii valita mielestäni se isompi muistinen ja MAX versio niin riittää pitkälle. Pelimiehelle Matrox ei ole paras vaihtoehto silloin kantsii katsella Asus ja Ati ym. ohjaimia..

Vastaa Viestiin