Tämä keskustelualue ja oivallus

Tuo valmiit työsi esille täällä.
timpu
Viestit: 349
Liittynyt: 16.01.2005 11:57
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Tämä keskustelualue ja oivallus

Viesti Kirjoittaja timpu » 09.01.2002 21:22

Ensin se oivallus. Olin juuri kirjoittamassa Ukkonen-threadin jatkeeksi omaa kantaani käytyyn keskusteluun, sen tasoon ja tulevaisuuteen, kuten moni muukin edelläni. Ja pim! Tajusin, että tämä viestihän kuuluu ihan eri otsikon alle. Jatkan siis tässä.

Ukkonen-keskustelu on tällä palstalla kahdessakin mielessä ennennäkemätön: ensinnäkin siinä päästiin ensimmäistä kertaa kunnolla vauhtiin sisällöllisessä keskustelussa, kun yleensä kaadutaan aina tekniikkaan; toiseksi: siinä päästiin ensimmäistä kertaa kunnolla vauhtiin ihmisten solvaamisessa ja hyvän keskustelun turmelemisessa.

Kannustankin siis kanssakeskustelijoita hieman skarppaamaan. Ukkonen-theadin erästä fiksua huomiota sivuten: voidakseen tuoda keskusteluun hyvän näkökulman ei ole pakko kumota kaikkia muita. Jos ja kun syttyy noita hyviä aiheita, joista keskusteleminen on meille kaikille alan harrastajille hedelmällistä, yritetään ottaa niistä kaikki irti, sen sijaan että hairahdutaan heti eipäsjuupasväittelyyn ja solvaamiseen.

Skaffa
Viestit: 3
Liittynyt: 16.01.2005 11:57

Re: Tämä keskustelualue ja oivallus

Viesti Kirjoittaja Skaffa » 10.01.2002 03:21

Moro

Tähän asiaan (solvaamiseen ja syyttelyyn) otin kantaa jo aikaisemmin ja kannattan edellistä puhujaa lämpimästi. Ei tarvitse olla niin kapeakatseinen ettei voi antaa toisten mielipiteille tilaa. Arvon antaminen toisten mielipiteille vaatii jo suurempaa älykkyyttä.

Toivon, edelleen uuden vuoden kunniaksi, kaikille malttia laukoessaan "totuuksia". Tälläisen keskustellupalstan, naamakkain käytävään keskusteluun verrattuna, on se etu että ennen kuin postaa (vrt huutaa päin naamaa) voi mielipiteensä lukea vielä kerran läpi ja miettiä miltä vastaava itseensä kohdistettuna tuntuisi.

Vastaa Viestiin