Klipin aikajanan näkyminen Movie Makerissa

Leikkausohjelmiin ja muihin editoinnissa tarvittaviin ohjelmiin liittyvä keskustelu
pannba
Viestit: 7
Liittynyt: 12.12.2017 19:26

Klipin aikajanan näkyminen Movie Makerissa

Viesti Kirjoittaja pannba » 13.12.2017 15:30

Nyt on tunnustettava että viimeisestä Digivideoon kirjautumisesta on niin monta vuotta, että sekä käyttäjätunnus että salasana oli kadoksissa. Piti luoda uusi profiili.

Pitkän tauon jälkeen pienimuotoinen videoiden leikkaus ja muokkaus on taas ajankohtaista. Kokemusta on Vegas Movie Studion käytöstä mutta sitten viime editointien on moni asia koko lailla muuttunut, onneksi parempaan suuntaan. Videoiden kuvanlaatu on ihan eri planeetalla kuin viimeksi käsittelemilläni miniDV -matskuilla.

Asiaan. Jemmaan on kertynyt melkoinen määrä reissuvideoita. Haluaisin noille videoille tehdä erittäin yksinkertaisen muokkauksen eli pääasiassa vain leikata klipeistä ylimääräiset pois ja jättää hyvät kohdat. Kokeiluni perusteella Win 10 mukana tullut Movie Maker on siihen täysin riittävä ohjelma. Tuossa versiossa näyttää olevan myös tärinänpoistokin, joillekin klipeilleni se on myös tarpeen.

Se kysymykseni on yksinkertaisuudessaan seuraava. Jos tuon ohjelmaan esim. 3 videoklippiä, saanko jotenkin näkymään sen yksittäisen klipin aikajanan tai aikamerkinnän?